Flytta hemifrån kit - Smarta startpaket till nya hemmet

Studentbostaden, 29 december 2022

Flytta hemifrån är en stor milstolpe i livet och det kan vara svårt att hålla koll på allt som behöver ordnas och fixas inför det nya hemmet. Men oroa dig inte, vi har lösningen för dig - ett smart startpaket för det nya hemmet.

Det finns flera olika typer av startpaket med allt ifrån städutrustning, köksutrustning och saker som du behöver till badrummet, och i denna artikeln så går vi igenom några olika startpaket för dig som ska flytta hemifrån.

Vad är ett flytta hemifrån-kit?

Ett flytta hemifrån-kit eller startpaket innehåller allt du behöver för att komma igång i ditt nya hem. Det kan innehålla allt från städutrustning och köksredskap till saker du behöver till badrummet. Men det är inte bara praktiskt, det är också ett bra sätt att spara pengar. När du köper allt på en gång får du ofta ett bättre pris än om du köper varje produkt för sig.

Ett flytta hemifrån-kit eller startpaket innehåller flera saker som du kommer att behöva till ditt nya hem. Detta kan vara ett startpaket med olika grytor eller flera olika knivar.

Största fördelen med dessa kiten är att du kommer att spara pengar när du köper allt på samma gång, jämfört med om du hade köpt alla olika sakerna var för sig. Samtidigt som du sparar pengar så kommer du också snabbare få allt som du behöver till ditt nya hem.

Om du letar efter olika flytta hemifrån-kit så är IKEA väldigt bra. De har flera olika startpaket till ett bra pris, som kan vara användbara när du flyttar hemifrån.

KitchenTime har också flera bra olika startpaket såsom deras Fiskars StartKit med saker som du behöver till det nya köket.

Tidigare hade även NetonNet flera bra startpaket med saker såsom kaffebryggare, dammsugare, mikrovågsugn och vattenkokare men tyvärr har de tagit bort det från deras sortiment.

Bästa startpaketen när du flyttar hemifrån

Det finns flera bra startpaket att välja mellan när du flyttar hemifrån.

Nedan går vi igenom några av de bästa flytta hemifrån-kiten och startpaketen så att du både kan spara pengar och din tid.

1. Startpaket för köket (IKEA)

Startpaket för köket (IKEA)

När du börjar på universitetet så kan du behöva ha en basuppsättning med allt som du behöver för för köket. Ett av våra favoriter är IKEAs startpaket för köket.

Det innehåller allt du behöver för att komma igång med matlagningen i ditt nya hem. Från en grytor och stekpanna till handdukar och grytunderlägg. Och det bästa av allt - det är billigt och perfekt för alla studenter.

Här hittar du IKEAs startpaket för köket.

2. Markus Aujalay Classic Set

Markus Aujalay Classic Set

Om du letar efter ett köksset med kastruller i hög kvalité så är Markus Aujalay Classic Set ett bra val. Detta är ett köksset i fem delar som innehåller 3 stycken kastruller på 1,4 liter, 2,8 liter och 4,7 liter och två stekpannor på 24 cm respektive 28 cm.

Genom att välja detta köksset kommer du få alla de kastruller och stekpannor för att kunna laga all sorters mat. Kökssetet kommer också i en snygg presentförpackning, vilket gör det till en mycket bra inflyttningspresent.

Här hittar du Markus Aujalays köksset.

3. KitchenAid Redskapsset, 15 delar

KitchenAid Redskapsset, 15 delar

Ett annat bra alternativ är KitchenAid Redskapsset med 15 delar. Det innehåller alla de redskap du behöver i köket som stekspade, slev, slickepott, ballongvisp och mycket mer.

Detta är ett komplett uppsättning som innehåller allt som du behöver för att kunna laga mat, och det passar perfekt för studenten som ska flytta hemifrån.

Här hittar du KitchenAid Redskapsset.

4. Global knivset 3 delar

Global knivset 3 delar

Knivmärket Global är kända sedan länge för sina bra och skarpa knivar, och detta knivsetet innehåller en kockkniv, en grönsakskniv med ett högt och tvärt bladslut och en skalkniv.

Detta är tre riktigt användbara knivar som jag själv använder mycket i köket när jag lagar mat. Framförallt så tycker jag om deras grönsakskniv, och jag skulle säga att det är den kniven som jag brukar använda mig allra mest.

Här hittar du Globals knivset.

5. Herenthal Köksset 22 delar

Herenthal Köksset 22 delar

Ett annat bra köksset som innehåller allt som du kan tänka dig är Herenthal Köksset 22 delar. Detta är ett komplett köksset med kastruller, stekpannor, såspanna, 11 olika matlagning redskap och mycket mer.

Med denna uppsättningen kan du vara säker på att matlagningen kommer komma igång smidigt och enkelt.

Här hittar du Herenthal Köksset.

Detta var 5 tips på smarta startpaket för ditt nya hem. Att köpa ett startpaket istället för varje produkt var för sig är inte bara praktiskt, utan det är också ett bra sätt att spara pengar. När du köper allt på en gång får du vanligtvis ett mycket bättre pris.